Doe mee als dagbesteding of woongroep

Willen jullie als dagbesteding of woongroep meedoen aan ProkkelOpPad?
Hartstikke leuk. 

Wat is ProkkelOpPad?  
ProkkelOpPad is een opdrachtentocht voor teams van 5 mensen met én 5 mensen zonder beperking. Je krijgt van te voren een pakket thuisgestuurd. Daarin zit de routebeschrijving en de opdrachten. Bijvoorbeeld 'Zoek een steen. Zet allemaal je linkervoet op de steen. Maak daar een foto van en stuur die foto naar de Prokkelapp'. 
Het is een sportieve, gezellige dag. Je hoeft gelukkig niet goed te kunnen lopen. Het gaat vooral om samen doen. En om een gezellige middag te hebben. 

Hoe kun je meedoen?
Heb je een groep van 5 mensen? Dan kun je je als team aanmelden. Je kunt hier een leuke advertentie van je team maken. En als dat klaar is, doorsturen naar de mensen van het bedrijf of van de gemeente waarmee je ProkkelOpPad wilt lopen. Of op facebook zetten en er over twitteren. Wil je weten welke teams er al mee doen, klik dan hier

Wat heb je nodig?

  1. vijf collega's met een beperking. Bjivoorbeeld 5 mensen met wie je woont. Of mensen van je dagbesteding. Of vind je het leuker om mensen te gaan die dezelfde hobby hebben? Dat kan ook. Je mag je eigen team maken. Als je maar met 5 mensen bent.

  2. vijf mensen van een bedrijf of  van de gemeente
    Vraag welk bedrijf bij jullie de computers levert. Of de energie. Zij kennen jullie organisatie. En vinden het vaak leuk om jullie op een andere manier te leren kennen. Dat geldt ook voor de gemeente. Of voor mensen van de bank of de woningcorporatie. Maak hier een leuke advertentie van je team. En stuur dat door naar de mensen van het bedrijf of van de gemeente waarmee je ProkkelOpPad zou willen lopen. 

  3.  een bedrag van € 500 
    Vraag de mensen van het bedrijf of van de gemeente of ze € 500,- willen sponsoren. Ze hebben vaak een potje voor  teamuitjes, goede doelen of andere sponsorpotjes.  
    Kijk ook op de teampagina of daar al een team uit jullie gemeente staat. Of neem contact met stichting Prokkel. Soms kunnen zijn je in contact brengen met een geïnteresseerd team. Of tips geven.  

Waar komen de teams vandaan? 
- uit het hele land.  
- de teams zonder beperking komen van bedrijven, gemeenten, provincies, ministeries en maatschappelijke organisaties. 

In totaal is er ruimte voor 100 teams om mee te doen.
Zijn jullie een van die 100 teams? 

Meld je aan
en maak je team zichtbaar voor bedrijven en gemeenten.