Doe mee als VSO-school

Willen jullie als leerlingen van een VSO-school met een team meedoen aan de ProkkelSterrenslag?

Meld je dan hier aan en ga op zoek naar een sponsorteam om jullie team compleet te maken!

Waarom meedoen?
De ProkkelSterrenslag is een soort zeskamp voor teams van 5 mensen met én 5 mensen zonder beperking. 
Het is een sportieve, gezellige dag. Goed sporten is niet het belangrijkste. Het gaat vooral om samen doen. Leerlingen leren samenwerken en andere mensen kennen. Bijvoorbeeld van een bedrijf. Of van de gemeente. 

"We doen weer met twee teams mee. Leerlingen van de bovenbouw samen met vertegenwoordigers van bedrijven. Zo leren ze onze leerlingen kennen en de leerlingen leren medewerkers van verschillende bedrijven kennen. Al weer voor het vijfde jaar. Iedereen kijkt er naar uit." Jan Mulder, VSO Maarland in Brielle

Hoe meedoen?
Vorm een of meerdere teams van leerlingen die het leuk vinden om mee te doen. Je kunt mensen van de gemeente vragen om mee te doen. Of mensen van bedrijven waarmee je samenwerkt of zou willen gaan samenwerken.
De mensen van die organisatie leren jullie leerlingen zo beter kennen en wat hun mogelijkheden zijn en waarmee ze rekening moeten houden.

In totaal is er ruimte voor 80 teams om mee te doen.

Teams komen uit heel Nederland. 

Meld je hier aan en ga op zoek naar een sponsorteam om jullie team compleet te maken! Of volg het voorbeeld van VSO Maarland. Zij hebben een "vrienden van stichting" opgericht. Bijdragen van verschillende lokale ondernemers en particulieren maken deelname mogeliijk: zowel de sponsorbijdrage als de reiskosten.