Doe mee als VSO-school

Willen jullie als leerlingen van een VSO-school met een team meedoen aan ProkkelOpPad? 

Meld je dan hier aan en ga op zoek naar een sponsorteam om jullie team compleet te maken!

Waarom is het leuk om mee te doen?
ProkkelOpPad is een opdrachtentocht voor teams van 5 mensen met én 5 mensen zonder beperking. Je krijgt van te voren een pakket thuisgestuurd. Daarin zit de routebeschrijving en de opdrachten. Bijvoorbeeld 'Zoek een steen. Zet allemaal je linkervoet op de steen. Maak daar een foto van en stuur die foto naar de Prokkelapp'. 
Het is een sportieve, gezellige dag. Je hoeft gelukkig niet goed te kunnen lopen. Het gaat vooral om samen doen. En om een gezellige middag te hebben. 

"We doen weer met twee teams mee. Leerlingen van de bovenbouw samen met vertegenwoordigers van bedrijven. Zo leren ze onze leerlingen kennen en de leerlingen leren medewerkers van verschillende bedrijven kennen. Al weer voor het vijfde jaar. Iedereen kijkt er naar uit." Jan Mulder, VSO Maarland in Brielle

Hoe kun je meedoen?
Maak een of meerdere teams van leerlingen die het leuk vinden om mee te doen. Je kunt mensen van de gemeente vragen om mee te doen. Of mensen van bedrijven waarmee je samenwerkt of zou willen gaan samenwerken.
De mensen van die organisatie leren zo jullie leerlingen beter kennen, ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en waarmee ze rekening moeten houden.

Er kunnen 100 teams meedoen. 
Teams komen uit heel Nederland. 

Meld je hier aan en ga op zoek naar een sponsorteam om jullie team compleet te maken! Of volg het voorbeeld van VSO Maarland. Zij hebben een "vrienden van stichting" opgericht. Bijdragen van verschillende lokale ondernemers en particulieren maken deelname mogeliijk: zowel de sponsorbijdrage als de reiskosten. 
Inspirerende voorbeelden van andere teams vind je hier